Verzorgingen Heren

Beschrijving

De exclusieve gelaatsbehandelingen voor mannen werden ontwikkeld met de Yon-Ka for Men productlijn. Bij afwisselende verstrekking in het beautycenter en thuis, herstellen ze het evenwicht van de huid en helpen ze jongere gelaatstrekken en een energiekere look te bewaren.

4 verzorgingen
 • Men express

  Heren

  Men ExpressFlitsbehandeling om er stralend uit te zien

  Duur: 35 min

  Deze vermoeidheidverdrijvende, aromatische behandeling verheldert de teint en zorgt ervoor dat je er weer stralend uitziet. Ideaal tussen twee afspraken in of om je kiplekker te voelen.

  Meer weten

 • Le purifiant

  Heren

  Le PurifiantDiepreinigende, verzorgende en ontspannende behandeling

  Duur: 50 min

  Deze diepreinigende verzorging zuivert, werkt evenwichtherstellend en verheldert de teint. Mee-eters en dode huidcellen worden verwijderd onder invloed van de professionele, milde peeling die zelfs vriendelijk is voor...

  Meer weten

 • L'hydratant

  Heren

  L'HydratantIntens hydraterende behandeling

  Duur: 50 min

  Eerste verouderingstekenen en een ongezonde uitstraling zijn vaak het gevolg van vochttekort. Uw huid voelt trekkerig aan, heeft nood aan diepe hydratatie en uw gezichtscrème alleen volstaat niet.

  Meer weten

 • L'anti-âge

  Heren

  L'Anti-ÂgeHuidspannende antirimpelbehandeling

  Duur: 50 min

  Deze rimpelbestrijdende, verstevigende en energieverstrekkende wonderbehandeling boordevol natuurlijke ingrediënten werkt als een mini facelift.

  Meer weten